Degryse geeft Club Brugge tip voor trainer: "Wedden dat hij tekent?"

Club Brugge-supporters in de BayArena
Club Brugge-supporters in de BayArena Foto: © Orange Pictures

Degryse vertelt in een interview het volgende over de Nederlandse trainer: "“Zijn ambities zullen hoger liggen. Bovendien: als hij zich niet wil engageren voor een korte termijnopdracht, dan is het logischer dat je intern de oplossing zoekt."

Aankomende zomer zal Club Brugge stappen moeten maken en een goede trainer dienen te strikken. Degryse hierover tegen HLN: "Voila. Met een coach die Club weer stappen vooruit doet zetten. Weet je, ik heb nooit begrepen waarom Club vorige zomer niet vol voor Wouter Vrancken is gegaan. Nu, er lopen nog jonge, Belgische trainers rond die echt goed zijn. Denk maar aan Karel Geraerts. Als Anderlecht Mazzu kan wegplukken bij Union, kan Club ook Geraerts strikken. Twee keer bellen en wedden dat hij tekent?"

Behalve Vrancken of Geraerts heeft hij nog wel een naam. "Maar ook Jonas De Roeck laat bij Westerlo mooie dingen zien. Je moet niet altijd voor iemand onbekend willen gaan. Veel belangrijker is dat Club weer een coach vindt die voor stabiliteit kan zorgen, want intussen zijn Verhaeghe en Mannaert aan hun vijfde trainersstaf in anderhalf jaar toe. Dan is de standvastigheid ver zoek", besluit Degryse.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand