Degryse heeft tip voor Deila: "Skóras vervangen op linkerflank"

Ferran Jutgla
Ferran Jutgla Foto: © Pro Shots

Volgens Marc Degryse hoeft Ronny Deila niet al te veel kopzorgen te hebben, ondanks een late en zure gelijkmaker (1-1) tegen Besiktas in de Conference League. De West-Vlamingen lijken klaar te stomen voor de wedstrijd tegen aartsrivaal RSC Anderlecht.

"Als ik Deila was, zou ik tegen Anderlecht beginnen zoals hij ook tegen Besiktas begon. Maar dan met Ferran Jutglá in plaats van Michał Skóras op de linkerflank", geeft de analist advies bij Het Laatste Nieuws.

"Jutglá viel heel bedrijvig in, terwijl onze Poolse vriend Michał Skóras toch nog niet bracht wat men ervan verwacht bij Club. Wanneer de Spanjaard zijn actie naar de binnenkant maakt, zoals hij graag doet, levert dat ook extra ruimte op voor Maxim De Cuyper", merkt Degryse op. "Ook Antonio Nusa en Philip Zinckernagel kunnen die rol aan, maar zij zijn twijfelachtig voor de topper", aldus de analist.

"Ze hebben moeite om de nul te houden en hebben al een paar keer een goeie Simon Mignolet nodig gehad, maar op dit moment zie ik geen alternatieven of oplossingen. Ze missen een echte topper centraal achterin", luidt zijn oordeel.

Lees meer:
0 reacties