Degryse: "Hoe is het in godsnaam mogelijk dat je zó kan afglijden"

Marc Degryse
Marc Degryse Foto: © Orange Pictures

Marc Degryse snapt niets van het gevoerde beleid van Club Brugge. De journalist is dan ook kritisch op de clubleiding en snapt niet hoe je als club zo kan afglijden in zeer korte tijd.

Tegenover HLN vertelt Degryse dan ook: "Scott Parker had een schot in de roos moeten zijn, maar Club gooide niet eens óp het dartbord - het pijltje vloog er gewoonweg náást. Parker was een complete miscast. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hebben dat volledig verkeerd ingeschat. Hoe is het in godsnaam ook mogelijk dat je in een halfjaar zó kan afglijden. In oktober was Club nog een hype in Europa, nu is het los zand. Die ploeg is helemaal in elkaar gezakt."

Toch was hij een paar maanden geleden nog wel positief: "Terwijl ik er een paar maanden terug nog van overtuigd was dat Club de beste kern heeft van de voorbije tien jaar. En Parker... Tjah. Hij heeft nooit de sleutel gevonden. Zijn periode was één langgerekte zoektocht. Zowel op als naast het veld. Parker heeft zich op geen enkel ogenblik thuis gevoeld bij Club", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand