Degryse vindt dat Club misstap heeft gemaakt met aanstellen Parker

Marc Degryse
Marc Degryse Foto: © Orange Pictures

Club Brugge verloor afgelopen zaterdag met 1-0 van KV Kortrijk en zo blijft de club uit Brugge maar verder afzakken. Hoofdtrainer Ronny Deila komt door de niet al te beste resultaten onder druk te staan. Degryse vind dat de komst van oud-trainer Scott Parker al geen geslaagde keuze is geweest van Club Brugge.

Club Brugge heeft na oud-trainers Philippe Clement en Alfred Schreuder geen goede keuzes gemaakt met de aanstellingen van Carl Hoefkens en Scott Parker. De ploeg wist onder leiding van Schreuder nog de titel te pakken, maar van die kwaliteit lijkt nu weinig meer over te zijn. Zo zegt Marc Degryse in de VTM-podcast vier-nul dat hij denkt dat Club Brugge een kans heeft laten liggen door Aleksander Blessin niet aan te trekken.

"Toen Club Brugge Parker ging halen, had Blessin geen club. Hij was ontslagen bij Genoa en ik geloof dat ze ook met hem gesproken hebben. Hij past nochtans goed bij Club Brugge. Passie, grinta en ook het spel lezen wat zijn ploeg nodig heeft. Ik vind het een goede trainer, dat bewijst hij nu ook bij Union SG", zegt Degryse. Het gaat Blessin erg goed af bij Union SG, Bij Club Brugge beginnen ze mogelijk nu al bang te worden voor waar de club gaat eindigen. Als Blessin zijn prestaties zo doorzet, zal er ook voor hem mogelijk wel interesse komen.

Lees meer:
0 reacties