Deila: "Ben heel tevreden over heel veel dingen op het veld"

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

Club Brugge wist bij AA Gent weinig indruk te maken en kon na 90 minuten zonder punten huiswaarts keren. Trainer Ronny Deila wil niet te zwaar tillen aan de nederlaag.

"Het was een heel goede en gelijkopgaande wedstrijd. Het niveau lag hoog en we zagen twee goede ploegen aan het werk", stelde de Noorse trainer tijdens het persmoment na de wedstrijd. "AA Gent was efficiënter, meer niet. In het begin hadden we wat moeite om hun intensiteit te evenaren, maar dat is normaal als je op bezoek gaat bij een goede ploeg. De tegendoelpunten kwamen er te gemakkelijk, daar moeten we aan werken."

Het veldspel bevalt de trainer verder wel. "Ik ben wel tevreden over onze opbouw. Het lukt ons beter en beter om de linies open te breken. We hadden kansen genoeg om zeker een punt te pakken, maar hebben die niet benut."

"Ik ben trots op mijn jongens. Mijn team is helemaal veranderd op anderhalve maand tijd. Ik ben uiteraard nooit tevreden na een nederlaag, maar daar kijk ik nu even naast. Ik ben tevreden over heel veel dingen op het veld", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties