Deila blikt terug op eerste maanden bij Club: "Enorm van genoten"

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

Begin van het seizoen werd Rik de Mil van de hoofdtrainers-positie gehaald en zijn vervanger was Ronny Deila, toenmalig trainer van Standard Luik. In gesprek met Het Laatste Nieuws blikte hij terug naar deze beginperiode.

"Ik hou er enorm van om met onze groep op het vliegtuig te stappen", deelt Deila. Nieuwe stadions zien, nieuwe steden. Neem nu Besiktas. Of Osasuna - dat was een heel mooie ervaring. Vanaf nu zullen de stadions ook telkens vol zijn. Het is één van de redenen waarom ik naar Club gekomen ben. Die Conference League heeft me de voorbije maanden alles gegeven wat ik wou."

Deila speelde bij zijn vorige job met Celtic ook Europees, maar heeft nu toch een ander gevoel. "Als ik de balans nu opmaak, dan is de conclusie niet alleen dat ik veel geleerd heb. Ik heb er ook enorm van genoten, eerlijk. Bij Celtic was dat veel minder zo, want daar had ik nooit het gevoel dat ik kon doen of bereiken wat ik wilde met mijn groep. Nu heb ik wél dat gevoel", aldus de huidig trainer van Club Brugge

Lees meer:
0 reacties