Deila deelt wens: "We zijn nu nog op zoek naar een middenvelder"

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

Ronny Deila heeft zijn eerste dagen als coach van Club Brugge erop zitten. Op het clubkanaal laat de coach weten dat hij tevreden is over de huidige selectie en waar Club zich wellicht nog gaat versterken.

Tot dusver versterkte Club Brugge zich al met Michal Skoras en spitsen Victor Barbera en Igor Thiago. Daar blijft het echter niet bij, denkt Deila.

"Op dit moment hebben we al drie nieuwe spelers en dat is heel goed. De club heeft goed werk geleverd. De scoutingscel en de anderen hebben ervoor gezorgd dat het team verbeterd werd. We zoeken nu nog een nieuwe middenvelder Van daaruit zullen we evalueren waar we staan en kijken waar we ons nog moeten versterken."

De speler die Club Brugge op het middenveld waarschijnlijk komt versterken, is Hugo Vetlesen. Dat nieuws sijpelt al een tijdje door. Ook zal Blauw-Zwart de selectie nog wat uitdunnen, vertelt de coach. "Momenteel hebben we veel spelers, dat is een uitdaging. Dit zal er echter ook voor zorgen dat iedereen zijn kans wil grijpen om op een hoog niveau te geraken. Maar we gaan er alles aan doen om de sterkst mogelijke ploeg te bouwen voor de start van het seizoen. We zullen in de voorbereiding wel zien wat we nog nodig hebben en wat we verder moeten doen."

Lees meer:
0 reacties