'Deila heeft grootse plannen klaarliggen voor Club Brugge-drietal'

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

Ronny Deila staat vanaf komend seizoen voor de groep als T1 van Club Brugge. Met hem zal veel gaan veranderen bij BlauwZwart en de Noor zou al een aantal plannen hebben klaarliggen.

Het Laatste Nieuws weet dat Deila in ieder geval voor een drietal spelers een plan van aanpak heeft opgesteld. "Zo ligt een plan van aanpak klaar voor onder meer Roman Yaremchuk en Andreas Skov Olsen, indien die laatste aan boord blijft tenminste", schrijft het medium.

Ook landgenoot van Deila, Antonio Nusa, komt voor in de plannen van de coach. "Hetzelfde geldt voor Deilas landgenoot Antonio Nusa: bakkensvol talent, maar terugblikkend op een min of meer verloren seizoen."

Daarnaast is het nog de vraag hoe de technische staf eruit gaat zien. Zo is ook de toekomst van afscheidnemend hoofdtrainer Rik De Mil onzeker. Deila hoopt dat hij behouden blijft als assistent. "De Noor wil De Mil dolgraag als assistent aan boord houden, samen met zijn vaste hulptrainer Efrain Juarez. De Mil kent het huis en de spelers. Samen met voorzitter Bart Verhaeghe ijvert Deila in de achtergrond hard voor een verlengd verblijf van De Mil", aldus het medium.

Lees meer:
0 reacties