Deila: "Ik ben niet bezorgd: ik ben hongerig en geïrriteerd"

Ronny Deila spreekt met supporters
Ronny Deila spreekt met supporters Foto: © Orange Pictures

Club Brugge wist gisteren weer niet te winnen. Coach Ronny Deila was na afloop echter trots op de strijd die zijn ploeg geleverd had.

Dat vertelde de coach naderhand aan Het Laatste Nieuws. "Onze attitude strookte met ‘No Sweat/No Glory’. We hebben de fans op dat vlak gegeven wat ze wilden zien. Intensiteit, vechtlust en veel directer spel. We zijn blijven gaan tot de laatste minuut. Ik voel me slecht voor iedereen omdat we die goal niet konden scoren."

Daarbij stopt de coach aan dat het niet aan de kansen lag die Club creëerde. "Het is ongelooflijk dat we de bal niet in het net gekregen hebben. Maar we hebben wel getoond dat we willen. En dat we samen zijn. Offensief was het ook veel beter dan tegen Lugano."

Door het gelijkspel won Club maar één van zijn laatste acht competitiewedstrijden, een slechte reeks. "Dat is natuurlijk niet goed genoeg, maar we verdienen veel meer dan we krijgen. Je kan zo negatief doen als je wil, en er stats bijhalen, maar het is wat het is. Ik ben niet bezorgd: ik ben hongerig en geïrriteerd. Het is positieve irritatie. Ik wou dat er donderdag alweer een wedstrijd was", besluit Deila.

Lees meer:
0 reacties