Deila komt met blessurenieuws: "Situatie kan dagelijks veranderen"

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Orange Pictures

Donderdag ontvangt Club Brugge KRC Genk. Volgens Ronny Deila is Ferran Jutglà klaar voor zijn eerste basisplaats, maar er is nog weinig bekend over de situatie van de andere spelers die geblesseerd zijn. Deila maakt het duidelijk tijdens de persconferentie.

Volgens hem valt de situatie mee en zou Nusa mogelijk sneller terug kunnen keren dan verwacht. "Het medische advies is dat we het nu dag per dag moeten bekijken. Vandaag kon hij nog steeds niet trainen, morgen zullen we zien of het wel lukt."

"De situatie kan dagelijks veranderen. Ik zie het in ieder geval niet als een ernstige blessure. Ik geloof dat hij snel zal herstellen, ook al heeft hij al een tijdje niet kunnen trainen. Dus we zullen afwachten of hij donderdag al kan spelen. Op dit moment heb ik die beslissing nog niet genomen," zo lichtte de Noorse trainer toe.

Daarnaast gaf Deila ook nog een korte update over de Nederlandse Bjorn Meijer. "Hij nadert zijn terugkeer en is erg gemotiveerd om te spelen, maar fysiek gezien is hij er nog niet klaar voor," meldde de hoofdtrainer.

Lees meer:
0 reacties