Deila reageert op geruchten: ""Wat wordt geschreven is niet waar"

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

Ronny Deila bevindt zich in een ongemakkelijke positie met betrekking tot zijn toekomst. De Noorse coach van Standard werd deze week herhaaldelijk in verband gebracht met Club Brugge en er werd zelfs beweerd dat hij een overeenkomst had bereikt met de Blauw-Zwarten. Desalniettemin ontkent Deila deze geruchten.

"De berichtgeving in de kranten is niet waar," sprak Deila in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Één. Ik heb geen akkoord met Club Brugge. Twee. Er is geen contact geweest tussen beide clubs," aldus Deila.

Deila geeft aan dat hij verre van een akkoord heeft bereikt met Club Brugge en dat de recente geruchten geen positieve invloed hebben gehad. "Ik heb hier een contract en ben hier gelukkig. Ik ben niet op de hoogte van de zaken die over mij worden geschreven. Dit veroorzaakt problemen binnen de club. Het heeft een impact op iedereen en vergt enorm veel energie," verklaarde hij.

Bij Standard willen ze graag langer doorgaan met Deila, en er is zelfs sprake van een mogelijke contractverbetering. Deila zelf weet echter nog niet waar zijn toekomst ligt. "In de komende dagen wil ik graag duidelijkheid. Of ik blijf bij Standard en we gaan ervoor, of er zal iets anders gebeuren," besloot hij

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand