Deila trapt na: "Met hem vertrok alle sportieve kennis uit de club"

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

Ronny Deila baalt van zijn ontslag bij Club Brugge. Sportieve resultaten vielen tegen, maar volgens de trainer zelf zat het ook binnen de club niet altijd helemaal goed.

"De waarheid is dat Vincent Mannaert zeer belangrijk was voor deze club", begint Ronny Deila bij Het Laatste Nieuws. "Met hem vertrok alle sportieve kennis uit de club. Vincent was echt een cruciale schakel binnen Club Brugge. De link tussen het sportieve en de rest. Ik heb hem gemist. Uiteindelijk ging het enkel maar om de resultaten, en niet meer om het proces. Ik wilde dit seizoen op mooie manier eindigen, maar ik krijg de kans niet."

Deila zag nog genoeg perspectief. "Je wil iets speciaals doen in de Conference League en ik was ervan overtuigd dat dat mogelijk was. In de competitie was het ook niet voorbij. Ik wens iedereen het beste toe. Iedereen is ervan overtuigd dat zijn weg de beste is. We dachten er gewoon anders over. Ik voel geen wrok, maar accepteer mijn lot. Ik ben niet rancuneus en blijf supporter nummer één."

Lees meer:
0 reacties