"Deila zal het straks niet als een excuus moeten inroepen"

Noa Lang
Noa Lang Foto: © Pro Shots

Club Brugge roerde zich al flink op de transfermarkt. Er kwamen al een handvol spelers, terwijl andere transfers binnen korte tijd afgerond lijken te worden. Over uitgaande transfers heerst echter nog veel onzekerheid, schetst Het Nieuwsblad.

De krant beschrijft hoe bedrijvig Club tot dusverre al was op de markt. Inkomend is er al veel gebeurd – met Igor Thiago is er bijvoorbeeld een nieuwe spits, middenvelder Hugo Vetlesen arriveert vermoedelijk pas op 9 juli –, maar uitgaand valt het te bezien wie vertrekt. Krijgt hij Lang nog te zien na zijn vakantie? En wat met Skov Olsen, Buchanan en Clinton Mata?"

Noa Lang gaf eerder in een interview al aan dat hij een volgende stap wil maken. Op hem lijkt Club Brugge sowieso niet te hoeven rekenen. Volgens Het Nieuwsblad mag zijn eventuele vertrek, samen met dat van andere spelers, niet als excuus worden opgevoerd. "Deila zal het straks niet als een excuus moeten inroepen. De verwachtingen zijn hoog – hij moet het vuur weer aanwakkeren en voor prijzen zorgen. Te beginnen vanaf 27 juli. Of beter gezegd: vanaf 23 juni. De race tegen de klok start nu."

Lees meer:
0 reacties