Denis Odoi aangedaan na nieuwe sof: "We waren er niet klaar voor"

Denis Odoi
Denis Odoi Foto: © Orange Pictures

Bij Club Brugge is het, na de wanvertoning tegen Cercle, weer crisis. Na afloop van de stadsderby die in 2-2 eindigde kon Denis Odoi zijn emoties haast niet de baas.

De verdediger was na de wedstrijd geheel ontdaan door het optreden van zijn elftal. "Je wilt geloven dat we er klaar voor waren, maar kijk naar de match: we waren er niet klaar voor”, zegt de verdediger in Het Nieuwsblad. “Dit had niks met voetbal of tactiek te maken. Ook niet met de coach. Dit ging over intensiteit en de wil om te winnen: dingen waar hij geen controle over heeft maar die vanuit jezelf moeten komen. We spelen vanuit een bepaald entitlement. We denken: wij zijn Club Brugge, komt wel goed. Maar je moet dat afdwingen en dat doen we niet. Ik ben kwaad op de ploeg en mezelf, omdat we echt te weinig hebben gebracht.”

“Dat de top vier halen nog moeilijk wordt, is een feit. Maar dat wist ik een maand geleden al”, gaat Odoi verder. “Het enige wat we nu kunnen doen, is keihard werken en zo een ommekeer proberen te forceren. Een magische remedie is er helaas niet.”

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand