Deze sterren heeft Pochettino meegenomen naar Brugge

PSG-coach Mauricio Pochettino doet in de uitwedstrijd tegen Club Brugge 'gewoon' weer een beroep doen op Lionel Messi en Neymar. Beiden lieten het competitieduel met Clermont van afgelopen zaterdag nog schieten. Marco Verratti en Ángel di Maria zijn daarentegen niet van de partij tegen Blauw-Zwart.

Paris Saint-Germain pakte vorige maand groots uit met de komst van Lionel Messi, die transfervrij de overstap maakte van FC Barcelona. De supporters van PSG hebben echter nog niet bepaald kunnen genieten van de Argentijnse superster. Hij kwam vooralsnog pas één keer in actie voor zijn nieuwe werkgever, als invaller tegen Stade Reims. Daarna voegde hij zich bij de Argentijnse nationale ploeg, waar hij maar weer eens zijn klasse etaleerde.

Messi scoorde drie keer in het kwalificatieduel met Bolivia en bezorgde zijn land daarmee hoogstpersoonlijk een 3-0 overwinning. Doordat hij in de nacht van donderdag op vrijdag nog in actie kwam voor Argentinië, liet hij de competitiewedstrijd van PSG tegen Clermont aan zich voorbijgaan. Dat gold ook voor Neymar. De Braziliaan speelde donderdagnacht nog de kwalificatiewedstrijd tegen Peru, waarin hij goed was voor een doelpunt en een assist. Woensdagavond zijn Messi en Neymar 'gewoon' weer van de partij.

Beide Zuid-Amerikanen hebben dinsdagochtend voet aan wal gezet in Brugge. Dat geldt niet voor Marco Verratti en Ángel di Maria. Beiden behoren, wegens respectievelijk een blessure en een schorsing, niet tot de wedstrijdselectie van Mauricio Pochettino. Daar zal Club Brugge niet echt om malen, want tijdens de laatste ontmoeting op Jan Breydel speelde Di Maria nog de sterren van de hemel. Kylian Mbappé is wel van de partij. Hij was afgelopen zaterdag weer eens goed op dreef.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1437687580183629824?s=20
Lees meer: