Dit is het volgende talent dat Club Brugge veel geld kan opleveren

Raphael Onyedika bij Club Brugge
Raphael Onyedika bij Club Brugge Foto: © BSR Agency

Club Brugge heeft al aanzienlijke bedragen veiliggesteld dankzij Igor Thiago. Deze zomer worden waarschijnlijk ook mooie sommen verwacht voor Antonio Nusa en Andreas Skov Olsen. Toch lijkt het erop dat een andere speler de blauw-zwarte clubkas als eerste flink zal spekken.

Brentford FC legde 37 miljoen euro neer voor Igor Thiago, terwijl een vergelijkbaar bedrag wordt voorspeld voor Antonio Nusa. Naast The Bees tonen ook clubs zoals Chelsea FC, Newcastle United en Tottenham Hotspur interesse in de Noorse aanvaller.

Bij The Spurs is Club Brugge tegenwoordig een grote kweekvijver van talent. Andreas Skov Olsen bevindt zich nog steeds op de Londense transferlijst. Het is duidelijk: de blauw-zwarte penningmeester is in zijn nopjes.

Volgens HITC zal echter een andere speler van Club Brugge als eerste de oversteek naar Het Kanaal maken. Everton FC en Nottingham Forest tonen concrete interesse in Raphael Onyedika. De twee clubs beschouwen deze middenvelder als de gedroomde opvolger van respectievelijk Amadou Onana en Orel Mangala

Transfermarkt schat de marktwaarde van de 22-jarige Nigeriaan op acht miljoen euro, maar Club Brugge is vastbesloten om niet voor minder dan vijftien miljoen euro te onderhandelen. Het contract van Onyedika in het Jan Breydelstadion loopt nog tot medio 2027.

Lees meer:
0 reacties