Documentaire Lang: "Van ruzies op het veld tot confrontaties"

Noa Lang namens Club Brugge
Noa Lang namens Club Brugge Foto: © Pro Shots

Noa Lang is naast een uitstekende voetballer natuurlijk ook een persoon die garant staat voor discussie. Vanaf aankomende vrijdag verschijnt er een vierdelige documentaire op Amazone Prime, die meer van de voetballer laat zien.

Lang lokt overal waar hij komt mensen uit de tent, soms alleen al met zijn aanwezigheid. Reden genoeg om de aanvaller intensief te volgen de afgelopen periode. De serie, die onder de noemer 'Lastpak: Noa Lang' door het leven gaat, beslaat zijn beginperiode bij PSV, maar pikt ook nog een poosje mee van zijn tijd bij de Belgische topclub Club Brugge.

Aan entertainment geen gebrek, zo omschrijft Prime zelf. "Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, Lastpak: Noa Lang neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn."

In de serie zijn naast zijn ouders, die scheidden toen hij één jaar oud was, ook bekende namen zoals Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber te zien.

Lees meer:
0 reacties