"Een nieuwe wind nodig die de groep uit haar comfortzone haalt"

Noa Lang en Alfred Schreuder
Noa Lang en Alfred Schreuder Foto: © Orange Pictures

Met bijvoorbeeld Ruud Vormer en Hans Vanaken heeft Club Brugge heel wat dertigers in de gelederen. De ploeg lijkt nodig toe aan vernieuwing.

"De citroen is stilaan uitgeperst. Er is een nieuwe wind nodig die de groep uit haar comfortzone kan halen. Ik denk dat iemand met naam en faam daarvoor het beste is", stelt Tom Boudeweel bij Sporza. Club heeft een nieuwe verse trainer nodig, maar dat wordt lastig: "Zo'n profiel is spijtig genoeg niet in België te vinden"

"De ambities van de laatste jaren zijn bij Club Brugge toch behoorlijk de hoogte ingegaan. Ze willen terug aansluiting vinden bij de Europese top. Als daar je lat ligt, vrees ik dat je enkel bij een internationaal profiel kan uitkomen", zegt Boudeweel.

Hij stelt echter dat Club al vroeg is begonnen met zoeken. "Daarvoor ken ik te weinig van de buitenlandse markt, maar ik ga ervan uit dat directeur Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe al een tijdje weten dat Schreuder onderhandelde met Ajax. In die tijd zullen ze de markt wel al in kaart hebben gebracht."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda