Ex-Club speler niet terug in Belgie: "Nee. Ik voel hier geen druk"

Maxime Lestienne als speler van Club Brugge
Maxime Lestienne als speler van Club Brugge Foto: © Pro Shots

Maxime Lestienne geniet van zijn leven in Singapore. Bij Lion City Sailors werd hij verkozen tot Speler van het Jaar, hij presteert prima in Azië en scoort erop los.

Lestienne sprak met Transfermarkt over zijn toekomst, hij hoopt nog in Singapore te blijven. "Ja, dat denk ik wel. Ik heb hier voor twee jaar bijgetekend, dus ik ben 33 jaar als mijn contract afloopt. Het hangt allemaal af van hoe ik me fysiek voel, maar ik denk er op dit moment niet te veel over na. Twee jaar geleden wilde ik niet meer voetballen en nu ben ik van gedachten veranderd, want ik hou weer van voetbal en ik heb vertrouwen in mezelf. Dus ik kan niet te ver vooruit kijken.”

Een terugkeer naar de Belgische velden en voormalig Club Brugge zit er niet meer in. "Nee. Ik voel hier geen druk, ik krijg veel vrijheid en dat is wat ik wilde. Dat had ik nodig. Ik ben op 16-jarige leeftijd begonnen in de professionele wereld en ik heb altijd hard gewerkt om daar te komen. Er waren ups en downs, maar ik denk dat ik een mooie carrière heb gehad. Nu ben ik meer ontspannen. Ik doe mijn werk en ga naar huis om met mijn gezin te genieten."

Lees meer:
0 reacties