Ex-doelman van Genk, Courtois, verzorgt aftrap Genk-Club Brugge

Thibaut Courtois
Thibaut Courtois Foto: © Pro Shots

Op zondag zal Thibaut Courtois de aftrap verzorgen voor de wedstrijd tussen KRC Genk en Club Brugge in de Jupiler Pro League. Als voormalig doelman van Genk, steekt hij zijn voormalige werkgever een hart onder de riem voor deze cruciale wedstrijd in de strijd om de Champions Play-Offs. Dit heeft Genk aangekondigd via haar officiële kanalen.

Thibaut Courtois zal eerst van 12:30 tot 13:00 een Q&A-sessie houden in de fanzone. Vervolgens zal de doelman van Real Madrid om 13:30 de aftrap verzorgen voor de wedstrijd. Dit is een aangename verrassing voor de Genk-fans en een extra motivatie voor de spelersgroep. Op dit moment bevindt Courtois zich in de laatste fase van zijn revalidatie.

Thibaut Courtois doorliep bijna alle jeugdreeksen bij Genk. Eerst als speler, later als keeper. In totaal stond hij 41 keer op het veld tijdens Jupiler Pro League-wedstrijden voor Genk. Het seizoen 2010-2011 was zijn doorbraak, waarin hij een cruciale rol speelde bij het behalen van het landskampioenschap voor Genk. Na dat succesvolle seizoen verliet hij de club en stapte hij over naar Chelsea FC.

Lees meer:
0 reacties