Flinke opdoffer voor Club Brugge en Verhaeghe

Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge
Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge Foto: © Gregory Van Gansen/Photo News

Bart Verhaeghe vierde in februari zijn tienjarig jubileum als voorzitter van Club Brugge. Sinds zijn intrede gaat het de koploper van de Jupiler Pro League voor de wind. Nationaal heeft het niet meer zoveel te duchten van de concurrentie, alhoewel de laatste winst van de dubbel te lang geleden is. De volgende stap is Europees succes. Daarnaast willen Blauw-Zwart en Verhaeghe ook dolgraag naar de beursgang. Zover leek het onlangs te komen. Leek, want daar gaat voorlopig een streep door.

Drie weken geleden kondigde Club Brugge de intentie tot beursgang op Euronext Brussel aan. Het was de bedoeling dat de club vrijdag haar intrede zou doen op de beurs in de hoofdstad, maar zover komt het niet. Dat schrijft onder andere Het Nieuwsblad via De Tijd. De intekenperiode voor de aandelen van de regerend en mogelijk aanstaand landskampioen van België liep vanochtend om 10.00 uur af. ''Volgens De Tijd waren er signalen dat de operatie niet van een leien dakje liep. Het hele dossier zou voor beleggers niet zo interessant geweest zijn, onder andere door de afwezigheid van een groot project. Bovendien werden er ook geen nieuwe aandelen te koop aangeboden'', klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Het is voorlopig onduidelijk of het tot een uitstel van de intentie tot de beursgang gaat, of dat die definitief van de baan is.

https://twitter.com/BartLagae/status/1375035147423260678?s=20
Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda