Geraerts: "Antwerp heeft 50% kans, Genk en Union de andere 50%"

Karel Geraerts
Karel Geraerts Foto: © Pro Shots

Union en Karel Geraerts bereiden zich ontspannen voor op de grote finale van de Jupiler Pro League. Een gehavend Union reist af naar het Jan Breydelstadion. De ploeg hoopt op een overwinning tegen Club Brugge en is afhankelijk van een gunstige uitslag in Genk.

Met nog maar een paar uur te gaan tot de beslissende titelstrijd tegen Brugge, zijn er veel spelers van Union die onzeker zijn. Van Teddy Teuma tot Victor Boniface en Yorbe Vertessen, Karel Geraerts evalueert de krachten die getoond zullen worden.

Daarnaast komt ook de schorsing van Lynen er nog bij, waardoor we zeker kunnen spreken van een gehavend Union. Ondanks dit alles blijft Geraerts erg ontspannen.

"We hebben de stress onder controle. We benaderen de wedstrijd op een ontspannen manier, maar we kijken er ook naar uit," legde de coach uit tijdens een persconferentie, geciteerd door RTBF. "Op zondag hebben we geen controle over de situatie, maar we hebben zeker een kans. We concentreren ons op onszelf en hopen op een gunstige uitslag in Genk. Wat mij betreft heeft Antwerp 50% kans en moet de andere 50% verdeeld worden tussen ons en Genk."

Lees meer:
0 reacties