Gewezen publiekslieveling van Jan Breydel wil nog terugkeren: ''Ik hou van Club Brugge''

Club Brugge nieuws
Club Brugge nieuws Foto: © ©ClubBruggeFans
Club-fans FC Bruges (Club Brugge - Anderlecht)Zowel huidige als oud-spelers van Club Brugge zijn het erover eens dat de Blauw-Zwarte familie iets bijzonders is: de familiale sfeer, de trouwe supporters, de passie, de werkersmentaliteit,... Vazquez was dan ook enorm blij toen hij eindelijk de kans had om zijn gewezen ploegmaats opnieuw op te zoeken.Zaterdagmiddag kwamen Vazquez en Ryan op bezoek bij de leider in de Jupiler Pro League. Onze gewezen spelmaker kreeg daarbij een fles champagne overhandigd, omdat hij zich onlangs met Toronto tot kampioen kroonde in de MLS. "Het is een cadeau van mensen waar ik van hou, want ik hou van Club Brugge. Het is leuk om nog steeds deel uit te maken van de familie. Ik blijf Club volgen, want dat is mijn tweede familie. Ik zeg altijd dat Barcelona mijn eerste familie is, mijn tweede familie is Brugge en Toronto mijn derde."Ik ben blij dat ik ben gekomen om wat tijd door te brengen met de jongens. De coach en de staf zijn veranderd, maar ik ken spelers als Hans, Timmy, Refaelov... Rafa was één van mijn beste vrienden en ik houd nog veel contact met hem. Ik mis hen wel, want ik heb hier toch vijf jaar gespeeld. Dat is niet niks. Maar het leven gaat voort en in het voetbal verandert er veel. Je moet vooruit, maar het is ook leuk om terug te keren naar plaatsen waar je van houdt", klinkt het tegenover ClubTV.Minder grote namenOok een terugkeer tussen de lijnen ziet Vazquez wel zitten. "Of ik na het winnen van de titel met Toronto mijn carrière wil afsluiten? Nee, hoor. Ik ga nog door. De CONCACAF Champions League komt eraan. En op een dag terugkeren naar Club Brugge: waarom niet?", aldus de goedlachse Spanjaard in Het Nieuwsblad. Tot slot verwacht de middenvelder dat Ivan Leko en zijn manschappen straks hun vijftiende landstitel mogen vieren. "Ze doen het op dit moment erg goed: zo'n groot gat tussen hen en de rest! Ze zijn gewoon te goed voor België."Ik denk dat het verschil tussen deze ploeg en die uit mijn tijd is dat er nu weinig grote namen zijn. Vroeger had je een Ryan Donk of een Vadis Odjidja. Veel grote namen in België, maar samen misschien iets minder een ploeg dan nu het geval is. Vroeger trokken we naar sommige matchen en dachten we dat we de klus snel zouden klaren met alle gevolgen van dien. We verloren. Dat gebeurt bij deze groep niet: ze zijn jong, gretig en goed voorbereid. Maar ik volg het dus wel nog. En ik mis Club ook. Vooral de familiale sfeer."
Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda