Hans Vanaken: "Mensen denken dat wij soms teveel risico nemen"

Hans Vanaken
Hans Vanaken Foto: © Orange Pictures

Aanvoerder Hans Vanaken zag zijn ploeg hard strijden in het gewonnen uitduel tegen CA Osasuna (1-2). De volgende ronde van de Europa Conference League is in zicht, maar de Spanjaarden zullen zich niet zomaar gewonnen geven.

Vanaken kreeg van de tegenstander geen enkel moment rust. Op de clubsite geeft hij aan: "Osasuna is een ploeg die kan voetballen en met hun vele supporters achter zich konden ze toch wel wat druk zetten en kwamen we er per momenten niet goed uit."

Velen vinden Club vaak wat opportunistisch spelen, maar dat maakt de 31-jarige middenvelder weinig uit. "Mensen denken soms dat wij teveel risico nemen met onze manier van uitvoetballen, maar dat is nu eenmaal onze manier van spelen om zo de ruimtes te kunnen vinden bij de tegenstander en dat hebben we in de tweede helft misschien iets te weinig gedaan vandaag."

Vanaken legt de volledige focus op volgende week. "Nu, we gaan ons verder goed moeten voorbereiden op de return zodat we meer onder hun druk uit kunnen voetballen. Eenmaal we op hun helft geraken, zullen we wel wat meer kansen kunnen creëren en dan mogen we hopen om in de poules te geraken van de Conference League."

Lees meer:
0 reacties