Hayen krijgt lof: "Dit is het Club Brugge dat de fans willen zien"

Nicky Hayen op de bank van Club Brugge
Nicky Hayen op de bank van Club Brugge Foto: © Pro Shots

Club Brugge heeft Anderlecht verrassend met 3-1 weten te verslaan. Nicky Hayen laat zo meteen een goede indruk achter als trainer. René Vandereycken had dat al wel verwacht.

"Ik denk dat Anderlecht onder de indruk was dat Club met zoveel vertrouwen en drive in de duels ging", aldus Vandereycken bij Het Nieuwsblad. "De gretigheid, hun gezonde agressiviteit was veel groter nu dan onder de zogezegde gerenommeerde trainers die eerste keus waren. Club Brugge speelt nu met minder twijfel en terughoudendheid. Dat zag je ook onder De Mil, dat Club Brugge met veel meer overtuiging druk ging zetten. Dit is het Club Brugge dat de fans willen zien."

Vandereycken vindt dat dit past bij Club. "Volgens mij is het geen toeval dat die komt van mensen die de mentaliteit van Club Brugge kennen, die er al lang werken en onze competitie beter kennen dan welke buitenlander dan ook. Dan kan je je de vraag stellen of ze Deila niet eerder hadden moeten ruilen voor Hayen. Van Parker hebben ze toegegeven dat hij een miscast was, ik weet niet of ze dat nog gaan doen voor Deila."

Lees meer:
0 reacties