"Het verbaast me dat ze opnieuw voor Schreuder zouden kiezen"

Alfred Schreuder
Alfred Schreuder Foto: © Pro Shots

Club Brugge moet voor de tweede keer dit seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Na het ontslag van Scott Parker werd met name Alfred Schreuder aan de club gelinkt. Peter Vandenbempt vraagt zich af of de Nederlander wel moet terugkeren in Brugge.

Schreuder verliet Club deze zomer na een landskampioenschap. Na een halfjaar bij Ajax werd de trainer ontslagen in Amsterdam. Vandenbempt stelt in Sporza dat hij een terugkeer niet logisch vindt. "Ik heb ook begrepen dat de relatie tussen Schreuder en het bestuur naarmate de tijd vorderde steeds moeilijker werd. Hij kon bijvoorbeeld niet zo goed overweg met de inbreng van een Vincent Mannaert."

Volgens de analist is dat de reden dat Schreuder niet bij Club bleef vorige zomer. "Is dat dan al uitgepraat of klopte dat niet?", stelt Vandenbempt. "Het verbaast mij dus dat ze opnieuw voor Schreuder zouden kiezen, ook al zat de Nederlander de voorbije thuismatchen van Club Brugge telkens in de tribune."

Vandenbempt denkt dat Schreuder op de korte termijn een goede oplossing zou zijn. "Ze hebben nood aan iemand die een minimum aan aanpassing nodig heeft om nog snel iets recht te kunnen trekken."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand