Hoefkens: "Bijdragen aan de verdere uitbouw en successen van Club"

Carl Hoefkens viert de titel
Carl Hoefkens viert de titel Foto: © Orange Pictures

Carl Hoefkens is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Club Brugge. Dat bracht de club woensdagmiddag naar buiten. Hoefkens maakte de stap van assistent naar hoofdtrainer en volgt Alfred Schreuder op.

In 2018 kwam Hoefkens als assistent-trainer van U18 en U21 in de jeugdopleiding terecht. Daar groeide hij door tot Talent Coach. In die rol begeleidde hij ondermeer Charles De Ketelaere, Ignace Van der Brempt en Cisse Sandra naar de A-kern.

De afgelopen drie jaar was hij asisstent-trainer van de A-kern. Nu krijgt hij de kans als hoofdcoach voor onbepaalde duur, met als Rik de Mil en Paul Okon als assistenten.

"Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe rol", laat Hoefkens weten aan de clubwebsite. "Ik denk dat ik niet lieg als ik mezelf een man van het huis mag noemen. Net zoals ik als speler, talent coach en assistent het onderste uit de kan wou halen wil ik ook als trainer mij volledig geven om bij te dragen aan de verdere uitbouw en successen van Club Brugge. Samen met de bestaande staf en nieuwe gezichten voelen we ons gewapend om deze uitdaging aan te gaan."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda