'Hoefkens moet vrezen: crisisberaad binnen alle gelederen Club'

Carl Hoefkens
Carl Hoefkens Foto: © Orange Pictures

Het is de vraag of Carl Hoefkens komende maandag nog op de bank zit bij Club Brugge na de blamage tegen STVV. Volgens Het Nieuwsblad wordt het steeds warmer onder de voeten van de T1 van Club.

Alle spelers van Club Brugge hebben donderdag een dag vrij gekregen na de bekeruitschakeling. Het is de bedoeling dat zij in de spiegel kijken, maar het geeft het bestuur en de technisch staf ook de tijd om de situatie bij Blauw-Zwart te evalueren en om eventueel knopen door te hakken.

Junior Verbeeke spreekt van een 'schandvlek' voor Club Brugge na de 1-4 in eigen huis tegen STVV. De Club-volger weet dat de spelers vandaag niet naar het Belfius Basecamp hoeven te komen. "Geen dagje vrij om de batterijen op te laden, wél om iedereen eens te laten voelen dat ze individueel moeten nadenken over de rest van het seizoen", schrijft Verbeeke. "Maar vooral: om het bestuur vandaag de tijd te geven om crisisberaad te houden met de technische staf. Het C4 van Carl Hoefkens ligt nog niet klaar, maar het wordt steeds warmer onder zijn voeten."

De positie van Hoefkens wordt ter discussie gesteld. "Er wordt vandaag uitgebreid overleg gepleegd binnen alle gelederen van de club. Want het is meer dan ooit duidelijk dat er het een en ander scheef zit. Of dit dan vanavond ook effectief 'bijltjesdag' wordt, moet nog blijken. Daar is nog geen beslissing over genomen", aldus Verbeeke, die weet dat Hoefkens en co mogelijk nog meer tijd krijgen om het tij te keren. "Maar als de uitkomst van het beraad niet bevredigend is voor Mannaert en co, is het mogelijk over and out voor de coach van Club Brugge."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Mechelen
18:30
Club Brugge
vr
7/04
Club Brugge
20:45
RFC Seraing
za
15/04
Westerlo
20:45
Club Brugge
zo
23/04
Club Brugge
18:30
AS Eupen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Union Saint-Gilloise 30 25 65
3 Antwerp 30 28 60
4 Gent 30 22 51
5 Club Brugge 30 13 49
6 Westerlo 30 9 48
7 Standard Liège 30 8 46
8 Anderlecht 30 6 42
Bekijk de hele stand