Hoefkens over ontmoeting met Club Brugge: "Zal vurig zijn"

Carl Hoefkens
Carl Hoefkens Foto: © Orange Pictures

Club Brugge hoopt op een driepunter in de competitie, terwijl de Luikse club dringend punten nodig heeft. Het belooft nu al een zeer gespannen partij te zijn. Met Carl Hoefkens als ex-Club Brugge en Ronny Deila als ex-Standard staat het duel tussen Standard en Club Brugge op het programma op zondagmiddag.

“Ik weet dat het zondag vurig zal zijn in Sclessin”, klinkt het bij Hoefkens. “Ik weet zeker dat de fans in een goede stemming zullen zijn en ik hoop dat we ze een overwinning kunnen bezorgen. Dat gezegd hebbende, moeten we niet te veel aandacht besteden aan de extra-sportieve kant van de dingen.”

"Hoefkens meldt, geciteerd door RTBF, dat afgezien van Kostas Laifis, die nog altijd kampt met de blessure die hij opliep in Eupen, en Romaine Mundle, die ook niet beschikbaar is, er geen andere afwezigen zijn. Ik heb niet de intentie om van tactiek te veranderen. We dienen deze wedstrijd te benaderen zoals elke andere. Ik wil niet dat we onze speelstijl aanpassen enkel omdat we tegen een van de grote ploegen van de competitie spelen."

"We moeten niet denken dat we automatisch in de underdogspositie zitten en ons aanpassen aan het spel van onze tegenstanders. We moeten ons spel verder ontwikkelen, zoals we de afgelopen weken hebben gedaan, en aantonen dat we niet alleen goed kunnen spelen, maar ook punten kunnen pakken tegen een van de beste teams in de competitie."

Lees meer:
0 reacties