Hoffenheim verguld met Nsoki: "Hij brengt alles wat we zoeken"

Club Brugge was erg vroeg met het communiceren van de transfer van Stanley Nsoki. Zijn nieuwe club TSG Hoffenheim bracht het nieuws pas woensdagavond naar buiten. De club steekt niet onder stoelen of banken hoe content men is met het binnenhalen van de verdediger.

"Hij brengt alles wat we zoeken in een centrale verdediger. Stanley is snel, verdedigt sterk met een goede linkervoet en op zijn leeftijd kan hij zich nog voldoende ontwikkelen ook al heeft hij al veel ervaring op hoog niveau", zo verklaart directeur betaald voetbal Alexander Rosen. Ook Nsoki zelf is zeer verheugd met de overgang, zo meldt Voetbalkrant . "Het was voor mij vanaf het eerste moment duidelijk dat ik deze stap wou maken. De Bundesliga spreekt me aan en de manier van voetballen van Hoffenheim past perfect bij mij", zo laat de oud-speler van Club Brugge weten.

#SalutStanley 👋 #TSG .TV hat sich unseren Neuzugang direkt für ein Interview geschnappt 🎙️ pic.twitter.com/eXz9PSdxcM — TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim) August 3, 2022

Lees meer: