"In België moesten ze ook even wennen aan de praatjes van Noa Lang"

Noa Lang na zijn treffer in de Johan Cruijff Schaal
Noa Lang na zijn treffer in de Johan Cruijff Schaal Foto: © Orange Pictures

Sjoerd Mossou is blij met de komst van Noa Lang naar PSV. De journalist van het Algemeen Dagblad verwacht dat de Oranje-international hoge ogen kan gooien in de Eredivisie.

“Noa Lang gaat als goede voetballer niet per se ‘verrassen’ natuurlijk, die kennen we al wel, maar hij gaat wél afrekenen met veel vooroordelen. Lang is een aparte vogel, maar ook een heel oorspronkelijke jongen, die misschien niet direct voldoet aan het plaatje van een ideale schoonzoon of een student geneeskunde, maar die wel straatslim is en authentiek” begint Mossou in het Algemeen Dagblad.

“Het grote publiek gaat straks inzien dat Lang stiekem een heel innemend en kleurrijk ventje is”, vervolgt hij. “In België moesten ze ook even wennen aan zijn praatjes, maar al snel waren ze helemaal weg van hem. Zijn onbevangenheid, lef en autonome karakter zijn een verademing.”

Mossou denkt dat Lang voor veel plezier kan zorgen bij PSV. “Hij wordt bij PSV een enorme verrijking voor de Eredivisie, in alle opzichten”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties