Is het einde voor Ronny Deila inzicht? "is toch geen goed teken"

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

Club Brugge speelde voor het eerst in 88 jaar 0-0 tegen Cercle Brugge. Volgens Peter Vandenbempt spreekt het gedrag van trainer, Ronny Deila, na de wedstrijd boekdelen.

“Ik vond dat Club beter, sneller en met meer drive voetbalde. Het leverde ook meer doelgevaar op dan donderdag tegen Lugano, toen er wel gewonnen werd, Club matchte ook de intensiteit in de duels die Cercle er altijd in legt", klonk het bij Sporza.

Vandenbempt vindt dat het gedrag van Deila opvalt. Dat kan wel eens betekenen dat het einde van het verhaal inzicht is. “Alle begrip voor de frustratie van Ronny Deila dat Club Brugge de derby gisteren niet kon winnen. Maar dat hij steeds nijdiger reageert op vragen over de slechte resultaten in de competitie, is toch geen goed teken. Dat is niet negativiteit creëren, zoals hij dat zelf noemt, maar feiten vaststellen", aldus Vandenbempt.

Vandenbempt vind het erg curieus dat Deila zo reageert. “Club Brugge is niet het Standard van vorig jaar, waar de lat veel lager lag. In Brugge is Deila bij een ploeg terechtgekomen die moe(s)t kampioen worden.”

Lees meer:
0 reacties