'Italiaanse grootmacht bemoeit zich met de strijd om Noa Lang'

Noa Lang viert zijn treffer tegen Kroatie
Noa Lang viert zijn treffer tegen Kroatie Foto: © Orange Pictures

Noa Lang stelde na Nederland-Italië: "Waar jullie me na de vakantie zien? Ergens op een voetbalveld waar het gras groen is'." PSV heeft interesse om de aanvaller over te nemen van Club Brugge. Hun nieuwe trainer, Peter Bosz, heeft al contact opgenomen. Lang staat open voor dit avontuur, aangezien hij na drie jaar bij Club Brugge toe is aan een nieuwe uitdaging.

Lang's naam verschijnt opnieuw in de Italiaanse voetbalpers. Volgens CalcioStyle staat hij weer op het verlanglijstje. AC Milan is op zoek naar een vervanger voor op de plek van Rafael Leao, aangezien het vertrouwen in Charles De Ketelaere sterk is afgenomen.

Vorige zomer waren er al contacten. “Er werd geschreven dat er een akkoord was, maar dat is oprecht niet waar. Mijn vader en mijn zaakwaarnemer zijn daar inderdaad geweest om te praten, maar een akkoord was er niet”, vertelde de aanvaller in gesprek met Ziggo Sport.

Club Brugge hoopte aanvankelijk op een bedrag van ongeveer 25 miljoen euro voor Noa Lang. Nu streven ze ernaar om 15 miljoen euro voor hem te kunnen ontvangen. AC Milan is zeker niet bereid om daarboven te gaan, inclusief bonussen en commissies. PSV overweegt om tot 12 miljoen euro te gaan. Club Brugge had de aanvaller destijds voor 6 miljoen euro overgenomen van Ajax.

Onlangs kondigde Noa Lang aan dat hij wil vertrekken uit België, en hij heeft daarbij de steun van Ronald Koeman. Volgens de bondscoach van het Nederlands elftal is het inderdaad verstandig voor de aanvaller om een volgende stap te zetten in zijn carrière.

Lees meer:
0 reacties