Jacobs: "Besloot dat het niet het juiste moment was om te verhuizen"

Club Brugge viert overwinning met Antonio Nusa op de voorgrond
Club Brugge viert overwinning met Antonio Nusa op de voorgrond Foto: © Pro Shots

Volgens sportjournalist Ben Jacobs is Chelsea FC nu al overtuigd. Antonio Nusa wordt al een tijdje gevolgd door de absolute top van de voetballerij, maar koos toch om bij Club Brugge te blijven.

Chelsea zou aan het einde van de transferperiode de druk hebben opgevoerd om Nusa bij Club Brugge binnen te halen. Dit bleek echter niet mogelijk, en sindsdien heeft de club al meerdere keren scouts naar het Jan Breydel gestuurd. Volgens de journalist is de Londense club nu voor de volle 100% overtuigd van de Noor.

"Chelsea kwam aan het einde van het vorige transferseizoen voor Nusa, maar het werd duidelijk gemaakt dat er dit jaar geen mogelijkheid was", vervolgt Jacobs. "Dat komt omdat hij nog jong is en momenteel goed op zijn plek zit bij Club Brugge", aldus Jacobs, in gesprek met Football FanCast."

"Van wat ik gehoord heb, heeft Nusa daar met de manager gesproken en heel snel besloten dat het niet het juiste moment was om te verhuizen, vooral niet naar Chelsea. De club heeft dan veel andere jonge sterren in haar rangen lopen. Ik denk dat hij vanuit dit oogpunt gelooft dat er meer gegadigden zullen zijn in 2024, of het nu in januari of in de zomer is en dat Chelsea wel eens terug zou kunnen komen."

Lees meer:
0 reacties