Jbari haalt uit: "Tot nader order is het dan ook nog geen topclub"

Spelers van Union Saint Gilloise en Club Brugge
Spelers van Union Saint Gilloise en Club Brugge Foto: © Pro Shots

In een absolute kraker ontvangt Union zondagavond Club Brugge. Hoewel zijn ex-ploeg nog zoekende is, blijft Nordin Jbari nog rotsvast geloven in de titelkansen van Club dat zich momenteel op de zevende plek bevindt.

"Zij kenden tot nu toe wat problemen voorin én achterin, maar het is toch een hele sterke kern met ook een goeie coach", vertelt Jbari bij De Zondag. "Ik had wel verwacht dat Deila sneller zijn ploeg zou vinden. Zo blijft hij maar proberen om met Zinckernagel vanaf de linkerkant te spelen. Ik vind dat dat niet goed werkt."

Ondanks enige kritiek op hoofdtrainer Deila ziet Jbari in Club Brugge nog zeker een kanshebber voor de titel. "Dus wordt Club Brugge kampioen? Hm, laat ons zeggen dat het interessant wordt om te kijken of Union dit keer onder de druk van de ontknoping wel tot op het einde rustig zal kunnen blijven. Een topclub grijpt niet twee keer naast een titel zoals Union dat de voorbije twee seizoenen tegen Club Brugge deed. Tot nader order is het dan ook nog geen topclub."

Lees meer:
0 reacties