Jeugdspelers krijgen de kans tijdens eerste week onder Deila

Igor Thiago
Igor Thiago Foto: © Pro Shots

Club Brugge is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met Ronny Deila staat er een nieuwe coach voor de groep, waarbij iedereen weer op nul begint.

Een aantal internationals is nog op vakantie, die sluiten later aan. Over aantallen heeft Deila echter niks te klagen. Voetbalnieuws weet dat de coach met maar liefst 31 man begint aan de voorbereiding vrijdag.

Igor Thiago is de nieuwe aanwinst die er vanaf het begin bij is, terwijl ook Shion Homma definitief is doorgeschoven vanuit Club NXT. De Japanner is geen onbekende, gezien zijn goal en assist in de slotwedstrijd tegen Union Sint-Gillis afgelopen seizoen.

Homma zal veel bekende gezichten tegenkomen, want Deila maakt van het moment gebruik om een aantal jeugdspelers aan de slag te zien. Volgens Voetbalnieuws krijgen doelman Kiany Vroman (19), linksachter Joaquin Seys (18), centrale verdediger Jano Willems (19), flankaanvallers Tobias Lund Jensen (17), Sasha Yakymenko (17) en Mohamed Salah (19), middenvelder Sem Audoor (19) en rechtsachter Denzel De Roeve (18) namelijk minimaal de eerste week om zich te bewijzen. Wie weet heeft Club Brugge weer een aantal pareltjes rondlopen.

Lees meer:
0 reacties