'John Dahl Tomasson weigerde aanbieding van Club Brugge'

Jon Dahl Tomasson
Jon Dahl Tomasson Foto: © Pro Shots

Club Brugge heeft met Ronny Deila een nieuwe coach aangetrokken met als doel Blauw-Zwart weer naar successen te leiden. De Noorse trainer stond echter niet alleen op het verlanglijstje van de Bruggelingen. Naast Karel Geraerts wordt nu ook de naam van John Dahl Tomasson genoemd.

Volgens het doorgaans betrouwbare Ekstra Bladet overwoog Club Brugge ook om Dahl Tomasson aan te trekken. De 46-jarige Deense coach is momenteel werkzaam bij Blackburn Rovers en wist het bestuur van Club Brugge te overtuigen. Helaas kwam het uiteindelijk niet tot een overstap.

Naar verluidt had de voormalige speler van onder andere Feyenoord en AC Milan geen interesse om Engeland te verlaten en besloot hij bij Blackburn Rovers te blijven. Met die club eindigde hij vorig seizoen op de zevende plaats in de Championship en heeft hij de ambitie om komend seizoen opnieuw te strijden voor promotie naar de Premier League.

Uiteindelijk koos Club Brugge voor Deila, die werd weggehaald bij Standard. De Noorse coach heeft als doel om in het komende seizoen beter te presteren dan de vierde plaats in het klassement.

Lees meer:
0 reacties