Joos hint Club: "Vergeleken met Nielsen is er geen twijfel mogelijk"

Senne Lynen
Senne Lynen Foto: © Pro Shots

Club Brugge heeft tot nu toe een moeilijk seizoen en dreigt buiten de top vier te eindigen. Ondanks de aanzienlijke investeringen in de spelerskern afgelopen zomer, waren deze aanwinsten niet erg succesvol. Filip Joos weet wat Club Brugge mist.

Afgelopen zomer haalde Club Brugge Casper Nielsen weg bij Union, waar hij één van de uitblinkers was. Bij Blauw-Zwart loopt het echter anders voor de Deen en tot nu toe heeft hij nog niet weten te overtuigen. Volgens Joos zou Club Brugge nog eens moeten kijken naar Union voor hun volgende aankoop.

De voetbalcommentator is ervan overtuigd dat Senne Lynen goed bij Club Brugge zou passen. "Als je op dit moment kijkt naar de prestaties van Nielsen bij Club Brugge en die van Lynen dit seizoen, dan is er geen twijfel mogelijk. Club Brugge zou hem willen aantrekken om zich te verbeteren. Hij is fenomenaal", aldus de commentator tijdens De Tribune.

Opvallend genoeg speelde Lynen al drie seizoenen voor Club Brugge in de jeugd voordat hij in 2017 werd uitgeleend aan Telstar in Nederland, waar hij uiteindelijk een definitief contract kreeg. In 2020 keerde hij terug naar België en ging hij aan de slag bij Union.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand