Juarez voorspelt toekomst Club Brugge: "Dat zal ook hier gebeuren"

Ronny Deila en Efrain Juarez
Ronny Deila en Efrain Juarez Foto: © Pro Shots

Ronny Deila werkt al gedurende tijd samen met de Mexicaanse assistent-manager Efrain Juarez, die in gesprek met Het Nieuwsblad geen enkel slecht woord heeft te zeggen over zijn Noorse vriend en mentor.

"Ronny is mijn baas, mijn mentor, mijn vriend, mijn broer en mijn vader in één", begint Juarez over de hoofdtrainer in gesprek met Het Nieuwsblad. "Een geweldige coach en een nóg beter mens. Ronny wil dat iedereen gelukkig is. Zijn deur staat altijd open, je kunt over van alles met hem babbelen. Het liefste over voetbal, uiteraard. Hij weet er zo veel over, heeft overal succes geboekt. Dat zal ook bij Club gebeuren", zo stelt de Mexicaanse assistent.

De start van Deila was nog niet precies wat hij had verwacht, maar de stijgende lijn is zeker te zien. "Intern hebben we nooit getwijfeld. Ik weet wel, het gaat om winnen, zeker bij Club, maar je kunt niet verwachten dat het alleen maar in stijgende lijn gaat. Soms heb je een terugval, dat hoort erbij, en ook dan heb ik progressie gezien. Het kon niet anders of dat zou zich vertalen in zeges", aldus de conclusie van assistent Efrain Juarez.

Lees meer:
0 reacties