Kyriani Sabbe blikt vooruit na overwinning: "Laat mij maar staan"

Kyriani Sabbe
Kyriani Sabbe Foto: © BSR Agency

Club Brugge heeft zondagmiddag drie punten gepakt in de uitwedstrijd tegen KRC Genk. Kyriani Sabbe was goed voor een doelpunt en een assist in de wedstrijd die uiteindelijk in 0-3 eindigde.

"Ik denk dat we in een goede flow zitten en dat we gewoon verder moeten doen", begint Sabbe tegenover de camera's van Eleven DAZN. "Dan zien we wel wat er nog kan gebeuren." Kort voor rust slaagde Sabbe erin om Club Brugge op voorsprong te brengen, nadat hij zijn voorzet er in een keer in zag vliegen. "Ik dacht dat Hugo (Vetlesen, red.) hem nog ging aanraken, maar plots zat hij binnen. En een goal is een goal dus... Ik ben blij met m'n eerste doelpunt voor de club."

"M'n eerste helft vond ik niet goed genoeg, maar ik denk dat ik me herpakt heb in de tweede helft", aldus een kritische Sabbe. Bij de 0-2 mocht hij een fraaie assist achter z'n naam schrijven. "Ik denk dat het met m'n laatste krachten ongeveer was. Maar kijk, nu keer ik huiswaarts met een mooie assist en een goal."

Komende donderdag neemt Club Brugge het op tegen Fiorentina in de halve finales van de Europa Conference League. "Rust? Nee, laat me maar staan!", glimlachte Sabbe. "Hoe meer wedstrijden ik speel hoe liever. Het gaat inderdaad allemaal hard, maar daarom heb ik gekozen om voetballer te worden."

Lees meer:
0 reacties