Lang: "Ik ben gewoon ontzettend hongerig om kampioen te worden"

Noa Lang viert zijn treffer tegen Kroatie
Noa Lang viert zijn treffer tegen Kroatie Foto: © Orange Pictures

Dit weekend heeft PSV officieel aangekondigd dat Noa Lang overkomt van Club Brugge. De aanvaller heeft grote ambities voor de komende jaren en heeft in een uitgebreid gesprek met PSV TV uiteengezet waarom hij deze overstap heeft gemaakt.

Lang heeft zijn opleiding genoten in de jeugdopleiding van Ajax, maar slaagde er niet in om door te breken in het eerste team. Bovendien voelde hij zich niet helemaal op zijn plek binnen de groep in Amsterdam, waardoor hij besloot naar België te vertrekken. Bij Club Brugge groeide de vleugelspeler uit tot een van de meest opvallende spelers in de competitie.

Hoewel er veel interesse was vanuit het buitenland, heeft Lang nooit een grote stap kunnen zetten. Toen PSV zich aandiende, besloot hij ervoor te gaan. "Misschien werd er niet van mij verwacht dat ik openstond voor een terugkeer naar Nederland", merkt Lang op. "Ik ben net vader geworden en het EK staat voor de deur. Ik ben gewoon ontzettend hongerig om kampioen te worden in Nederland en daar een belangrijke rol in te spelen."

Op de vraag of hij past bij PSV zegt hij. "Geloof mij maar dat ik hier ga passen. Het is bekend wat de club in huis haalt. Ik ben altijd mezelf en als je mij kent weet ik zeker dat je met mij door een deur kunt. Misschien ben ik niet altijd de makkelijkste, maar Noa Lang is hier om te presteren", aldus de vleugelaanveller in gesprek met de clubkanalen van PSV.

Lees meer:
0 reacties