Lang: "Klaar om een grotere rol bij het Nederlands Elftal te spelen"

Noa Lang en Ronald Koeman
Noa Lang en Ronald Koeman Foto: © Pro Shots

In maart koos Ronald Koeman ervoor om Noa Lang niet op te nemen in zijn selectie voor het Nederlands Elftal. Hij gaf telefonisch aan dat er bepaalde aspecten waren die hij liever niet zag. Er werd aangedrongen op een gedragsverandering. Lang is nu echter wel geselecteerd en lijkt verbetering te hebben getoond in zijn gedrag.

Noa Lang heeft uiteindelijk de kans gekregen om zich bij het Nederlands Elftal aan te sluiten, viel in tijdens de wedstrijd tegen Kroatië en wist een prachtig doelpunt te scoren. "Ik moet zeggen dat Noa zich uitstekend gedraagt", verklaarde de bondscoach. "Hij heeft voetbaltalent. Hoewel er concurrentie is op zijn positie, heeft hij laten zien wat hij kan in de minuten dat hij speelde."

Dit zijn woorden die Noa Lang met plezier hoort. "Ik streef naar meer dan alleen maar invallen. Ik ben er klaar voor om een grotere rol te spelen bij het Nederlands Elftal." De 23-jarige aanvaller had opnieuw een boodschap: "Het maakt niet uit wat mensen van me denken, stiekem zijn ze allemaal fan van mij", aldus Lang in gesprek met Voetbal International.

Lees meer:
0 reacties