Lang speelt zich in de belangstelling van AC Milan

©Orange Pictures/Photo News
©Orange Pictures/Photo News Foto: © https://blauwzwartfans.be/2022/03/lang-steekt-blunderende-doelman-hart-onder-de-riem/

Evenals in het afgelopen seizoen is Noa Lang één van de meest besproken spelers bij Club Brugge. De aanvaller trok de lijn uit zijn eerste seizoen in België vrijwel moeiteloos door in de afgelopen weken. Zo maakte hij veel indruk tegen Paris Saint-Germain in de Champions League en debuteerde hij afgelopen week in het Nederlands elftal. Zijn prestaties blijven uiteraard niet onopgemerkt. Volgens Het Nieuwsblad heeft nu ook AC Milan zijn oog laten vallen op Lang.

Hoewel Lang vorig jaar pas op de valreep van de zomerse transferperiode de overstap maakte naar Club Brugge, speelde hij zich al snel in de basis. Met zijn dribbels, goals en assists maakte hij veel indruk op de Belgische velden. Ook in de Champions League liet hij zich al nadrukkelijk gelden, met onder meer een goal tegen Zenit. Lang eindigde in het afgelopen seizoen uiteindelijk op zeventien doelpunten en elf assists in 38 wedstrijden. Geweldige cijfers voor een eerste seizoen. Blauw-Zwart vreesde dan ook voor een vertrek van zijn smaakmaker.

Zover kwam het echter niet. Leeds United zag zijn komst weliswaar zitten, maar drukte niet door. Dat gold ook voor andere ploegen. Zij schrokken namelijk van de vraagprijs van Club Brugge. Die bedroeg naar verluidt ruim dertig miljoen euro, waarmee Lang in één klap de duurste speler in de historie van Club Brugge zou worden. Ook AC Milan zal diep in de buidel moeten tasten. Lang zijn marktwaarde is in de afgelopen weken alleen nog maar verder gestegen. Hij zette onlangs nog zijn krabbel onder een nieuw contract, waaruit in ieder geval blijkt dat hij niet al op korte termijn wil vertrekken uit Brugge.

Concreet is de interesse van AC Milan volgens Het Nieuwsblad overigens nog niet. Er werd door de Milanezen nog geen formeel bod geformuleerd bij Club Brugge of Lang zelf. Ook Leeds United en Arsenal zouden de nummer tien van Club Brugge nog altijd nadrukkelijk op de voet volgen. Lang meldde zich woensdag weer op het trainingsveld van zijn club, nadat hij afgelopen maandag nog voor het eerst in de basis stond van een interland van het Nederlands elftal.

https://twitter.com/ClubBrugge/status/1448227017581907970?s=20
Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Mechelen
18:30
Club Brugge
vr
7/04
Club Brugge
20:45
RFC Seraing
za
15/04
Westerlo
20:45
Club Brugge
zo
23/04
Club Brugge
18:30
AS Eupen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Union Saint-Gilloise 30 25 65
3 Antwerp 30 28 60
4 Gent 30 22 51
5 Club Brugge 30 13 49
6 Westerlo 30 9 48
7 Standard Liège 30 8 46
8 Anderlecht 30 6 42
Bekijk de hele stand