'Leiding Club Brugge kijkt met verbijstering naar reactie Deila'

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

De nederlaag die Club Brugge leed op bezoek bij Mode FK heeft de nodige schade aangericht. Het Nieuwsblad schrijft dat de gehele top van Club Brugge pissig was over het resultaat én nog veel meer.

De krant schrijft dat de directie vindt dat er meer mogelijk is met deze spelersgroep. "De sportieve leiding van Club Brugge – CEO Bob Madou, Dévy Rigaux en Maarten Dedobbeleer – heeft in Noorwegen met verbijstering vastgesteld dat Ronny Deila de prestatie tegen een matige tegenstander zonder ritme schijnbaar zo slecht niet vond. Op de eretribune heerste er een ander gevoel, net als in het bezoekersvak met 250 Bruggelingen, waar in eerste instantie het gebrek aan ‘passie en grinta’ gelaakt werd."

De krant zelf gooit nog wat olie op het vuur, door het tegenargument van Deila ook te weerleggen. "De fysieke data gaven klaarblijkelijk aan dat de Club-spelers wél tot het gaatje waren gegaan. Als dat effectief klopt, maakt dat het mogelijk alleen maar erger. Dan was er een gebrek aan kwaliteit en/of een plan."

Lees meer:
0 reacties