Mannaert hoopt nog minstens één speler te slijten

PHOTONEWS 10880302 009
PHOTONEWS 10880302 009 Foto: © Lucas Castel/Photo News

Na twee jaar zit het huwelijk tussen Club Brugge en Simon Deli er alweer op. Zoals verwacht, kondigde Blauw-Zwart zaterdag zijn vertrek naar Turkije aan. Deli is dus de volgende speler die Jan Breydel deze zomer verlaat. Als het aan Club Brugge ligt, is hij niet de laatste. Vincent Mannaert hoopt nog minstens één speler te slijten.

De transfermarkt is nog slechts een paar dagen open. Of we daarin nog het nodige vuurwerk kunnen verwachten? Vast wel, maar niet per se van Club Brugge. Na een terughoudende start op de transfermarkt had de landskampioen de afgelopen week de smaak flink te pakken. Wesley, Owen Otasowie, Ruben Providence en Kamal Sowah kwamen allemaal naar Blauw-Zwart. En dan slaagden de Belgen er ook alvast in om Tajon Buchanan vast te leggen voor januari.

Daarmee lijkt Club Brugge klaar op de transfermarkt. Althans, wat inkomende transfers betreft. Vincent Mannaert hoopt nog wel één of meerdere spelers te slijten. Zo staat Karlo Letica al een tijdje op de nominatie om te vertrekken. De doelman kwam in het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Sampdoria, maar dat werd geen succes. Op Jan Breydel is er geen perspectief voor hem. Letica behoort zelfs niet eens tot de A-kern. Hij kreeg ook al vrijstelling van training. In de laatste dagen van de transfermarkt moet blijken of Mannaert erin slaagt hem van de hand te doen.

Ook Federico Ricca zou mogen verkassen. De Uruguayaan verruilde Malaga twee zomers geleden voor Club Brugge, maar is er niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren. Ook dit seizoen zal hij het met een rol op het tweede plan moeten doen. Mocht Ricca vertrekken, wil Club Brugge nog wel de markt op. De landskampioen zou zelfs al een vervanger voor hem in beeld hebben. Die speelt momenteel nog bij Stade Rennes.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda