Mannaert over mislopen Højlund en Luis Diaz: "Hadden een akkoord"

Rasmus Hojlund
Rasmus Hojlund Foto: © Pro Shots

Toen Vincent Mannaert gevraagd werd naar mogelijke gemiste kansen en spijtige wendingen in de transferhistorie van Club Brugge, bracht Mannaert een aantal verrassende verhalen naar voren. Zo onthulde hij het bijna-akkoord met Rasmus Højlund. In augustus 2022 reisde Mannaert naar Graz om daar met Højlund en zijn entourage te onderhandelen.

“We hadden een akkoord bereikt met de club om 13 miljoen euro te betalen”, aldus Mannaert. “Twee dagen later belde de makelaar om te melden: "Hij gaat toch naar Atalanta.” Uiteindelijk kocht Club Brugge Roman Yaremchuk, die niet zijn waarde voor de club heeft kunnen bewijzen tot nu toe.

Een andere opmerkelijke mogelijkheid die Mannaert aanhaalde, ging om de onderhandelingen met Luis Díaz in de zomer van 2019. Ondanks veelbelovende vooruitzichten koos de Colombiaanse speler uiteindelijk voor Porto en vervolgens Liverpool. Mannaert gaf toe: "Dévy Rigaux was heel lang bezig geweest met dat dossier. Díaz leek te komen... maar koos finaal voor Porto en trok nadien naar Liverpool,” aldus Mannaert in gesprek met Het Laatste Nieuws over het mislopen van de twee huidige Premier League-aanvallers.

Lees meer:
0 reacties