Mechele gaat voor weerzien met Danjuma: ''Haalbare kaart''

PHOTONEWS 10924844 206
PHOTONEWS 10924844 206 Foto: © Jeroen Meuwsen/Orange Pictures/Photo News

In tegenstelling tot Noa Lang hoopt Brandon Mechele niet op een loting met alleen maar grootmachten. De verdediger zou het leuk vinden als Villarreal als één van de opponenten uit de koker rolt. Niet alleen omdat de Europa League-winnaar volgens Mechele een haalbare kaart is. Ook omdat Arnaut Danjuma sinds vorige week de kleuren van Villarreal draagt.

Hoewel de Spanjaarden zich eerder dit jaar kroonden tot winnaars van de Europa League, hoopt Mechele dat zij als tegenstander van Club Brugge uit de koker zullen rollen. ''Waarom? Ik denk dat dit een haalbare kaart is voor ons om punten te pakken, al zouden we hen zeker niet mogen onderschatten. Ze zitten niet voor niets in pot 1 als Europa League-winnaar'', aldus de verdediger. ''Met Arnaut Danjuma, die de overstap van Bournemouth naar Villareal maakte, zouden we ook tegenover een oude bekende staan'', voegde hij daar nog aan toe.

Uit pot 2 zal een op papier stuk sterkere tegenstander volgen. Real Madrid, FC Barcelona, Juventus, Manchester United, Paris Saint-Germain, Liverpool, Sevilla en Borussia Dortmund. Allemaal zitten ze in pot 2. Doe dan maar Liverpool, aldus Mechele. ''Die sfeer op Anfield is gewoon echt fantastisch. Dat wil ik écht eens meemaken. Het zou wat geven: hun fans tegenover die van ons.'' Atalanta Bergamo maakt Mechele zijn droomloting af. ''Een mooie verplaatsing en een club waartegen we nog nooit een officiële wedstrijd hebben gespeeld.''

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda