Mechele heeft vertrouwen in titel: "Hopelijk lukt het zondag al"

Brandon Mechele
Brandon Mechele Foto: © Pro Shots

Club Brugge heeft woensdagavond een hele belangrijke overwinning geboekt op achtervolger Union. Blauw-Zwart won in eigen huis met 1-0. Verdediger Brandon Mechele was na de wedstrijd tevreden, maar ook zeker opgelucht.

Mechele genoot van de atmosfeer die er hing in het Jan Breydel. “De supporters hebben ons constant gesteund. Het was een fantastische sfeer. Bij momenten was het afzien, maar de fans hielpen ons erdoor", laat hij weten voor de camera van Eleven Sports.

In de eerste helft kwam Union beter voor de dag en kregen zij de betere kansen, deze lieten ze onbenut. In de tweede helft was Club Brugge beter en kwam het op voorsprong door een eigen doelpunt van Anthony Moris. Ik denk dat de zege verdiend is", besluit Mechele.

Union scoorde in de slotfase ook nog via Nielsen, maar hier kwam de VAR tussen en werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. “Gelukkig kwam de VAR tussen. Het zit eens mee", aldus Mechele. Als Brugge nog drie punten pakt is het verzekerd van de titel. "Hopelijk lukt het zondag al." Zondag gaat Club Brugge richting de Bosuil om de titel te pakken op bezoek bij Royal Antwerp FC.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Union Saint-Gilloise 34 51 77
2 Club Brugge 34 35 72
3 Anderlecht 34 36 64
4 Antwerp 34 17 63
5 Gent 34 26 62
Bekijk de hele stand