Mechele voelt zich schuldig over ontslag Hoefkens: "Waren ook wij"

Brandon Mechele
Brandon Mechele Foto: © Pro Shots

Verdediger van Club Brugge Brandon Mechele komt in Krant Van West-Vlaanderen terug op het ontslag van Carl Hoefkens bij Club Brugge. Hij geeft aan dat het ontslag hem geraakt heeft en dat hij zich ook zelf schuldig voelt over het ontslag van de oefenmeester.


Mechele heeft er nog altijd een vervelend gevoel bij. "Ik heb nog geregeld contact met Carl Hoefkens. Ik heb me zijn ontslag enorm aangetrokken, ik voelde me persoonlijk schuldig. Het lag niet alleen aan hem of aan de staf. Het waren ook wij, de spelers. Sowieso wordt de verantwoordelijkheid te rap bij de trainer gelegd, maar het zijn de spelers die het wel moeten doen. In ons geval was dat niet anders."

Wel wist de verdediger dat het beter moest bij Belgische topclub: "De trainer heeft zijn ideeën en wij moeten die uitvoeren. Ik had wel het gevoel dat het goed zou komen met Carl. Maar dat was niet het geval. Met de komst van Parker begon iedereen weer van nul. Vorig jaar was dat ook zo na de aanstelling van Schreuder op het trainingskamp in Spanje. Dat was een nadeel voor Parker: nu moesten we er direct staan en hadden we onmiddellijk een zwaar programma", besluit de 30-jarige speler.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand