Meijer ambitieus: "Twee dromen. De Champions League en het WK winnen"

Bjorn Meijer
Bjorn Meijer Foto: © Pro Shots

Na een serie indrukwekkende wedstrijden bij Club Brugge werd Bjorn Meijer veelvuldig genoemd als potentiële kandidaat voor het Nederlands elftal. Hoewel het nog te vroeg bleek voor een plek in de selectie van Ronald Koeman, zal de twintigjarige Meijer wel weer aansluiten bij Jong Oranje. Tijdens een persmoment blikt hij terug op een stormachtig eerste deel van het seizoen en werpt hij een blik op zijn toekomst.

Aan ambitie ontbreekt het de pas twintigjarige Meijer niet: "Ik heb twee grote dromen: de Champions League en het WK winnen. Het liefst zo snel mogelijk, zodat ik het een paar keer kan meemaken, haha. Of het realistisch is om met Club Brugge de Champions League te winnen? Misschien niet. Dan zou ik dat ook wel met een andere club willen bereiken", aldus Meijer in gesprek met NOS.

Op dit moment bereidt Meijer zich in Spanje voor op de aankomende oefeninterlands van Jong Oranje. Ter voorbereiding op het EK in Georgië en Roemenië deze zomer, oefent de ploeg van Erwin van de Looi tegen Noorwegen en Tsjechië.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand